Lær med vores video guider

Her kan du finde en række videoer der vil hjælpe dig igennem de få step der skal til for at du kan starte med at forstå, forbedr og dokumentér byggeriets klimaaftryk.

  Platforms overblik

  Inviter nye medlemmer ind i din organisation

  Inviter nye medlemmer ind i dit projekt

  Installering af Speckle Revit Connector’en

  I denne video tager vi dig igennem processen med at hente og installere Speckle Revit Connector’en, således at du er i stand til sømløst at forbinde til dine 3D modeller til Real-Time LCA platformen.

  Forbind til Speckle Serveren

  Speckle Serveren er en central del og i denne video vil vi vise dig, hvorledes du forbinder dig til den og derved gør dine BIM data tilgængelig for Real-Time LCA platformen.

  Opret et nyt projekt

  Stille og roligt guider vi dig igennem projektoprettelses processen. Vores indbyggede guide gør det nemt for alle at komme igennem de enkelte trin.

  Send din Revit 3D Model til Real-Time LCA

  Når det kommer til at sende din 3D Revit model til Real-Time LCA platformen, er der mange forskellige muligheder. I denne video viser vi dig alle de forskellige muligheder, således at du kan vælge netop den metode som passer din arbejdsproces bedst.

  Materialedatabase

  Materialedatabasen er hjertet i vores platform og i denne video forklarer vi, hvad du kan forvente af den, hvad den indeholder og hvorledes at du anvender den. Vores materialedatabase er langt den mest omfattende af sin slags, og den gør det derfor nemt at finde lige præcis den EPD, du leder efter.

  Konstruktioner

  Denne nyskabende og unikke funktion gør det enkelt og legende let at opbygge, finde, sammenligne, anvende og dele konstruktionsløsninger med andre.

  Materiale mapping

  Præcis som i tango, tager det to for at kunne beregne byggeriet udledning. Du har allerede mængderne fra 3D modellen og du har også EPD’erne fra materialedatabase og i denne video viser vi dig vores innovative svar på kortlægnings processen.

  Transport mapping

  Med transport mapping gør vi det muligt at forstå, reducere og dokumentere den udledning som kommer fra transport af materialer fra produktion til byggeplads på effektiv vis. Et lovkrav i Sverige, Norge og snart Danmark også.

  Automapping

  Med automapping gør vi det muligt at konfigurer dit projekt ud fra tidligere mappings du har foretaget i platformen. Automapping indfrier også potentialet omkring op til 100% automatiseret LCA.

  PowerBI

  Denne video vil guide dig igennem trinene for at forbinde Real-Time LCA med Microsoft PowerBI ved hjælp af vores REST API.